یکی از روش های اخذ اقامت دائم در کشور کانادا، از طریق استارتاپ ویزای می باشد. ویزای استارتاپ کانادا مخصوص افرادی می باشد که ایده های جدید و خلاقانه ای برای راه اندازی کسب و کار و استارتاپ در ذهن خود دارند. این افراد می توانند با مراجعه به اداره مهاجرتی کانادا و انجام مراحل آن، نسبت به دریافت ویزای استارتاپ اقدام کنند. کشور کانادا به این روش افرادی را که قصد راه اندازی کسب و کار دارند، به خود جذب می کند. در ادامه مقاله موسسه کسب و کار حامی اطلاعات جامعی را در رابطه با ویزای استارتاپ، مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ و مزایای آن در اختیار شما می گذارد.
کشور کانادا یکی از پیشرفته ترین کشور های جهان محسوب می شود که در زمینه اقتصادی رشد بسیار زیادی داشته است. کانادا قصد دارد از طریق این برنامه، صاحبان کسب و کار و ایده های جدید را جذب کند. در سال 2022 کانادا از کارآفرینان زیادی استقبال کرده است. طبق آخرین اطلاعات اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در ژانویه امسال استان انتاریو 20 کارآفرین ، بریتیش کلمبیا 15 متقاضی و آلبرتا 10 نفر را از طریق برنامه ویزای استارتاپ جذب نموده است. به همین دلیل انتظار می رود امسال هم متقاضیان بیشتری از طریق این برنامه مقیم کشور کانادا شوند. اداره مهاجرتی کانادا بیان کرده است که معمولا 75 درصد استارتاپ ها مورد پذیرش قرار می گیرند. در واقع منظور از استارتاپ، یک کسب و کار نوپایی می باشد که افراد می توانند با اثبات اینکه کسب و کار آن ها قابل اجرا، قابل رشد و پر منفعت است،این نوع ویزا را از دولت کانادا بگیرند و از طریق آن اقامت دائم کانادا را کسب کنند. در ادامه متن درباره شرایط و مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا بیشتر باهم صحبت می کنیم.
بیشتر بخوانید: سرمایه گذاران فرشته چه کسانی هستند؟
1- شما باید به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی مسلط باشید و در یکی از آزمون های معتبر بین المللی و مورد تایید کانادا شرکت کنید و نمره قبولی را کسب کنید. شما باید در آزمون حداقل نمره CLB 5 را کسب کنید. برای زبان انگلیسی می توانید در آزمون های آیلتس یا CELPIP G-Test شرکت کنید. همچنین برای زبان فرانسوی می توانید در آزمون های TCF یا TEF نیز شرکت کنید. در ضمن می توانید برای این که اطلاعات بیشتری را در این خصوص کسب کنید مقاله نمره آیلتس برای ویزای استارتاپ کانادا را مطالعه کنید.
2- دومین شرط برای این که بتوانید مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ را جلو بیاندازید این است که بتوانید ایده استارتاپ خود را برای آن ها توضیح دهید و از یکی از سرمایه گذاران این کشور ، نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا را بگیرید. همچنین باید در کلاس های آموزشی مورد تایید کانادا شرکت کنید.
3- شما باید هیچ سوپیشینه و مشکل پزشکی که مانع ورود شما به کانادا شود، نداشته باشید.
4- دیگر شرط آن برخورداری از سرمایه اولی می باشد. شما باید توان ساپورت مالی خود و خانواده یتان را حداقل به مدت 6 ماه داشته باشید.
5- حداقل باید یک سال تحصیل دانشگاهی داشته باشید.
علاوه برا داشتن تمامی شرایط بالا برای بازدهی بیشتر در راه اندازی استارتاپ ها کارآفرینان باید معیارهایی مانند: مالکیت کسب وکاری نوآورانه که توانایی رقابت در برابر دیگر کسب وکارها را داشته باشد،داشتن سرمایه کافی ،درواقع سرمایه متقاضی باید به رستی در این راه استفاده شود ،دانش بسیار تخصصی و یا داشتن تجربه کاری و مدیریتی مفید.
.
همانطور که گفته شد یکی از بهترین کشور های دنیا جهت راه اندازی کسب و کار، کانادا می باشد. کشور کانادا از لحاظ اقتصادی بسیار پیشرفته می باشد و به همین دلیل امکان موفقیت استارتاپ شما خیلی زیاد می باشد. بر اساس آمار فوربس اکوسیستم استارتاپی کانادا رتبه ششم را برای راه اندازی انواع کسب و کار های مختلف در جهان دارد. با توجه به آمار CEO WORLD Magazine، کانادا رتبه سوم را در بین کشور های جهان جهت راه اندازی کسب و کار طبق 5 معیار مختلف به خود اختصاص داده است. همچنین U.S News اعلام کرد که جهت استارتاپ، کشور کانادا رتبه ششم را در بین کل کشور های جهان به خود اختصاص داده است. بنابراین از لحاظ راه اندازی کسب و کار یا استارتاپ برای ایرانیان بهترین گزینه می باشد. ویزای استارتاپ کانادا مزایای زیاد و ویژه ای دارد. شما می توانید از طریق آن اقامت دائم کانادا را اخذ کنید و برای همیشه در آنجا زندگی کنید.
همچنین شما می توانید از طریق ویزای استارتاپ کانادا برای همسر و فرزندان خود اقامت اخذ کنید. از دیگر مزایای آن می توان به این مورد اشاره کرد که امکان راه اندازی کسب و کار حداکثر تا 5 شریک در یک شرکت وجود دارد. همچنین شما در آزمون های زبان انگلیسی یا زبان فرانسوی به نمره بسیار بالایی احتیاج ندارید. حتی در صورتی که استارتاپ شما با شکست روبرو شود و در این راه موفق نشوید، اقامت دائم شما لغو نمی گردد. همچنین این روش نسبت به سایر روش های دیگر، سریع تر می باشد. در ادامه متن درباره مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ صحبت می کنیم. در صورتی که در رابطه با ویزای استارتاپ کانادا هر سوالی دارید، می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.
بسیاری از افراد در مورد مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا سوال می پرسند. جواب دقیق این سوال مشخص نیست و به عوامل زیادی بستگی دارد و احتمالا بین 6 تا 12 یا 16 ماه طول بکشد. دریافت ویزای استارتاپ کانادا همانند سایر برنامه ها مراحلی دارد که افراد باید همگی این مراحل را به درستی انجام دهند. شما در قدم اول بعد از مراجعه به اداره مهاجرت کانادا ، باید مدارک خود را تحویل آن ها دهید. شما باید یک ایده قابل اجرا و پر منفعت را برای آنان توضیح دهید، سپس باید یکی از سرمایه گذاران مورد تایید کانادا را متقاعد کنید که از کسب و کار شما حمایت کند برای این منظور شما می توانید به سراغ انکوباتور استارتاپ و یا یک سرمایه گذار آنجل بروید. انجام این مراحل طولانی و وقت گیر می باشد. بنابراین مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا به عوامل مختلفی بستگی دارد و احتمالا از 6 تا 12 ماه و حتی بعضی اوقات تا 16 ماه طول می کشد. همچنین بعد از پذیرش ایده شما و ورود به کانادا، 6 ماه فرصت دارید تا استارتاپ خود را شروع کنید.
مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا، فرایندی طولانی و سخت می باشد. ممکن است در هر کدام از مراحل آن به مشکل برخورید و به راهنمایی نیاز داشته باشید. موسسه حامی با بیش از صدها پرونده موفق در این زمینه ها و تجربه کاری چندین ساله، می تواند شما را به خوبی راهنمایی کند تا بتوانید در این برنامه موفق باشید. موسسه حامی همگی مجوز های لازم را از جمله مجوز رسمی گردشگری از وزارت میراث فرهنگی، مجوز رسمی اعزام دانشجو، مجوز کسب و کار اینترنتی، مجوز رسمی کاریابی بین المللی و… را از وزارت های مختلف کسب کرده است. در صورتی که در رابطه با ویزای استارتاپ به راهنمایی نیاز داشتید، می توانید با کارشناسان و مشاوران ما ارتباط برقرار کنید و یا از طریق پر کردن فرم ارزیابی اولیه برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کنید.
چقدر طول می کشد تا بتوانم ویزای استارتاپ کانادا را بگیرم ؟
در مدت طی شدن مراحل گرفتن ویزای استارتاپ چقدر باید هزینه کنم ؟
آیا گرفتن ویزا استارتاپ کانادا شرایط سختی دارد؟
درصورت نقل مکان یک شرکت به کانادا امکان دریافت ویزا استارتاپ برای شرکای کسب وکار وجود دارد؟
موسسه توسعه کسب و کار حامی